Κυκλοφόρησε το 35o τεύχος του Dairy News

Το τεύχος Μαρτίου- Απριλίου 2023

Κυκλοφόρησε το 35ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού Dairy News με πλούσιο ρεπορτάζ από την ελληνική αλλά και τη διεθνή γαλακτοκομική και τυροκομική πραγματικότητα. Στο τεύχος δημοσιεύουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τις εξαγωγές ελληνικών γαλακτο-τυροκομικών προϊόντων, καθώς και ανταποκρίσεις από τις αποστολές του περιοδικού στο Βέλγιο και στην Αλβανία.

 

Στην κεντρική συνέντευξη του τεύχους φιλοξενούμε τον μηχανολόγο κι επιχειρηματία Σπύρος Ντόλας της εταιρείας Dolas Engineering ενώ με συνεντεύξεις τους εμφανίζονται ο κτηνοτρόφος Κώστας Μουρατίδης από από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ο κτηνοτρόφος Άγγελος Τσαρτσαφλής πρόεδρος στον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Γαλάτιστας Χαλκιδικής και ο τυροκόμος Αριστοτέλης Πούλιος από τον Γλίνο Τρικάλων.

Περιεχόμενα τεύχους

ΝΕΑ  

Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί

Νέα προϊόντα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δρόμοι Τυριού στην Πελοπόννησο

Green Feeds: Παραγωγή ω-3 κεφαλογραβιέρας

Τσαλαφούτι: Έγινε ΠΟΠ κι ελπίζει…

Αφιέρωμα: Zootechnia 2023

Η Milkplan γιορτάζει 25 χρόνια

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Γαλάτιστας

Φάρμα Μουρατίδη : Βράβευση από την ΕΦΧΕ

Φάρμα Πούλιος: Αυτόματος πωλητής- νέα προϊόντα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ | ΑΛΒΑΝΙΑ

Συνέντευξη με τον Αντώνη Ούζα της Gjirofarm

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Lely Center: ‘Τρίτωσαν’ οι XL ρομποτικές φάρμες

Επενδύσεις στη βιομηχανία γάλακτος

Συνέντευξη: Σπύρος Ντόλας, Dolas Engineering

«Ωρίμανση Ημίσκληρων Τυριών», του Βασίλειου Μπουγάτσου

ΕΡΕΥΝΑ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Παστεριωμένο γάλα- Ποια συσκευασία υπερέχει

ΦΑΚΕΛΟΣ | ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟ-ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ

ΣΕΒΕ: Στοιχεία εξαγωγικής δραστηριότητας

Αυξήθηκε η μέση τιμή ανά κιλό

Συνέντευξη: Βασίλης Βροχίδης, Δωδώνη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ| ΒΕΛΓΙΟ

Στα εργοστάσια των FAM και Stumabo International

ΙΣΤΟΡΙΑ

Βουστάσιο Χρυσάκη στην Αθήνα του 20ου αιώνα

ΒΙΒΛΙΟ

Αλέξανδρος Κοντός: «Αγροτική πολιτική στην πράξη»

You might also like