Κρι Κρι: Νέα Super Spoon Active  Plus και Κρι Κρι Grow

Σε δύο νέα λανσαρίσματα στις κατηγορίες των λειτουργικών και βρεφικών επιδόρπιων γιαουρτιού προχώρησε η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι

Η νέα πρόταση Super Spoon Active Plus με το super ‘’active’” συνδυασμό του επιδόρπιου γιαουρτιού με Σύκο, Δαμάσκηνο & Βρώμη, φτιαγμένο από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, εμπλουτισμένο με καλλιέργεια Bifidus & ασβέστιο, τα οποία συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και είναι ιδανική επιλογή για όσους έχουν υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Το νέο Κρι Κρι Grow Φαρίν Λακτέ, κατάλληλο για βρέφη έξι μηνών και πάνω και μικρά παιδιά, παρασκευάζεται επίσης από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, με φυσικές αρωματικές ύλες, χωρίς χρωστικές και συντηρητικά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί φυσική πηγή ασβεστίου, πρωτεΐνης και βιταμινών Β2 & Β12. Η σύνθεση του προϊόντος είναι προσαρμοσμένη στις γευστικές προτιμήσεις των παιδιών, αποτελώντας ταυτόχρονα σημαντικό σύμμαχο στην ανάπτυξή τους.

Η επέκταση της σειράς Κρι Κρι Grow αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την θέση της Κρι Κρι στην κατηγορία των βρεφικών επιδορπίων γιαουρτιού, αλλά και να συμπληρώσει την γκάμα της, προσφέροντας μια πλήρη ποικιλία επιλογών για όλες τις ηλικίες των παιδιών.

You might also like