Όμιλος Πλαστικά Θράκης: Thermofoming IML καινοτομία

Συσκευασία που κατασκευάζεται στο σύνολο της από ένα και μοναδικό υλικό

Με μια μοναδική καινοτομία, ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης έρχεται να ανεβάσει τον πήχη στη συσκευασία για να ικανοποιήσει τις ανάγκες όχι μόνο των πελατών του αλλά και του περιβάλλοντος. Έτσι μελέτησε, σχεδίασε και κατασκεύασε ένα Thermoforming IML κύπελλο που στο σύνολό του – δοχείο, καπάκι και ετικέτα – παράγεται από ένα ενιαίο υλικό ώστε να είναι πλήρως ανακυκλώσιμο και συμβατό με τις διαδεδομένες τεχνολογίες ανακύκλωσης πλαστικών.

 

Υπηρετώντας τις αρχές της κυκλικής οικονομίας όσο καμία άλλη συσκευασία, η πρωτοπορία του Ομίλου Πλαστικά Θράκης πληροί ταυτόχρονα και όλες τις άλλες απαιτήσεις που μπορεί να έχει ένας πελάτης:

  • Διατίθεται στα πιο διαδεδομένα μεγέθη της αγοράς και ξεχωρίζει στο ράφι, χάρη στις απεριόριστες δυνατότητες διακόσμησης με γραφικά υψηλής ποιότητας και φωτογραφικά στοιχεία υψηλής ανάλυσης.
  • Έχει χαμηλό αποτύπωμα CO2 αφού παράγεται με έως και 40% λιγότερο πλαστικό.
  • Μπορεί να ενισχυθεί με έξτρα προστασία κατά των υδρατμών και του οξυγόνου, για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής περιεχομένου και μείωση της σπατάλης τροφίμων.


Γνωρίστε τους εξειδικευμένους συνεργάτες και την πλήρη γκάμα λύσεων συσκευασίας του Ομίλου Πλαστικά Θράκης στη Foodtech, 11 με 13 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

You might also like