Κυκλοφόρησε το 39ο τεύχος του Dairy News

Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2023, με αφιέρωμα στο Σύγχρονο Σιτηρέσιο

Κυκλοφόρησε το 39ο τεύχος του διμηνιαίου επαγγελματικού περιοδικού Dairy News, στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε ένα εκτενές αφιέρωμα για την ιστορία και την οικογενειακή παράδοση της ΜΕΒΓΑΛ και την συνεισφορά της στην εξέλιξη της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας.

 

Το Dairy News συνομίλησε με τον δρ. Θεόδωρο Τσούφη, επικεφαλής του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης στη Thrace Pack, για τις νέες λύσεις συσκευασίας που ανέπτυξε η εταιρεία. Στο παρόν τεύχος του περιοδικού αναλύονται θέματα σχετικά με την κλιματική κρίση και το περιβάλλον την έρευνα και καινοτομία, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην Θεσσαλία, μόλις δύο μήνες σχεδόν μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Επίσης, το τεύχος φιλοξενεί τον Μιχάλη Παναγιωτάκη, Διευθύνων Σύμβουλο της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, ο οποίος σχολιάζει την κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στην ελληνική αγορά γάλακτος.

 

ΝΕΑ  

Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί

Νέα προϊόντα

Τεχνολογικά νέα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AgriBusiness Forum 2023- Συνέντευξη με τον Nico Kalinis (ΕΕ)

AgriBusiness Forum 2023- Συνέντευξη με τον Ανδρέα Καραμάνο (Γεωπονικό)

Dairy Innovation Awards 2023

OMIND CREATIVES- Βράβευση στα Dairy Awards 2023

Συνέδριο ΕΖΕ 2023 στην Ορεστιάδα

Γαλλία: Αποστολή στην έκθεση SOMMET DE L’ÉLEVAGE

Θεσσαλία: Ο λασπωμένος κάμπος περιμένει στήριξη

Γαλακτοκομικά: Ξέφρενη κούρσα τιμών

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Θωμάς Μόσχος, Φάρμα Μόσχου (Καστοριά)

Μιχάλης Παναγιωτάκης, ΔΩΔΩΝΗ

Ιωάννης Αθ. Κατέρης, INOX DESIGN KATERIS (Τύρναβος)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ- Σύγχρονο Σιτηρέσιο

Στην τροφή όλη η προσοχή της σύγχρονης εκτροφής

Τρώμε ότι τρώνε- Η σίτιση των παραγωγικών ζώων

Ζωοτροφές στη μετα-Daniel εποχή

Σημαντικές επενδύσεις για την ΒΙΟΖΩΚΑΤ

Εταιρείες και προϊόντα για το σιτηρέσιο

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συνέντευξη: Δρ. Θεόδωρος Τσούφης (Thrace Pack)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ- ΜΕΒΓΑΛ

«Μέσα στις φλέβες μου κυλά γάλα…»- Οικογενειακή παράδοση από το 1950

Από τη Μακεδονία της παραγωγής στον κόσμο της κατανάλωσης

Συνέντευξη: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Χατζάκος

ΒΙΒΛΙΟ

«ΣΙΤΩ- Τα δημητριακά στον πολιτισμό της διατροφής στην αρχαία Ελλάδα  και οι μελλοντικές τους προοπτικές»

You might also like