ΔΩΔΩΝΗ: Νέος Πρόεδρος ο Χρήστος Τσόλκας

Ορίστηκε το νέο Δ.Σ. - Παραμένουν οι Ι. Βιτάλης και Μ. Παναγιωτάκης στο νέο σχήμα

Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της ΔΩΔΩΝΗ από τον όμιλο Vivartia, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 έκτακτη γενική συνέλευση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Ιωάννινα, όπου εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ηπειρώτικης γαλακτοβιομηχανίας και νέος πρόεδρος είναι ο  Χρήστος Τσόλκας, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ. Το δίδυμο Ι. Βιτάλης και Μ. Παναγιωτάκης παραμένει στο νέο σχήμα.

 

Σε συνέχεια της συνεδρίασης, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: ο Χρήστος Τσόλκας

Αντιπρόεδρος: ο Ιωάννης Βιτάλης

Διευθύνων Σύμβουλος: o Μιχάλης Παναγιωτάκης

Μέλη: ο Νίκος Σερέτης και ο Σπύρος Παπαγιάννης.

Ο Χρήστος Τσόλκας, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΩΔΩΝΗ & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, δήλωσε σχετικά: «Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με αίσθημα τιμής, αλλά και ευθύνης, απέναντι στην εταιρεία, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές. Η ΔΩΔΩΝΗ διακρίνεται για το όραμα και τη φιλοσοφία της καθώς και για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγει. Μέσα από το νέο μου ρόλο, δεσμεύομαι πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε δυναμικά, με στόχο να οδηγήσουμε την εταιρεία, υπό το πρίσμα του νέου ομίλου, σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. συνεχίζει την επιτυχημένη και ανοδική της πορεία ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων, φημισμένη για τα αγνά και υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγει. Στόχος μας παραμένει η διεύρυνση του προϊοντικού μας χαρτοφυλάκιού, το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων και η διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς μας τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο».

You might also like