Επαναλανσάρισμα του Youphoria High Protein

Από την Γαλακτοκομικά Μανδρέκας

Η ελληνική εταιρεία Γαλακτοκομικά Μανδρέκας, που φέτος γιορτάζει και τα 75 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της, επαναλανσάρει τη σειρά Youphoria High Protein.

 

Το ‘Youphoria High Protein’, λανσαρίστηκε το 2019, ως το πρώτο και μοναδικό ελληνικό πόσιμο γιαούρτι που άνοιξε μια νέα κατηγορία στον κλάδο των πρωτεϊνούχων γαλακτοκομικών. Ιδανική επιλογή για όσους γυμνάζονται, χρειάζονται περισσότερη ενέργεια, ακολουθούν ισορροπημένη διατροφή ή επιλέγουν υγιεινό τρόπο ζωής.

Σήμερα, η γκάμα του Youphoria επεκτείνεται με τα ΝΕΑ ‘Youphoria Desserts’, τα μοναδικά high protein γλυκίσματα από 100% ελληνικό γάλα, βραβευμένα από το διεθνή διαγωνισμό γεύσης και ποιότητας ITQI! Με υψηλή πρωτεΐνη καθώς περιέχει 20γρ πρωτεΐνης/ 180γρ, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, χωρίς λακτόζη και με χαμηλές θερμίδες, το Youphoria High Protein είναι το λαχταριστό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας, σε δύο γεύσεις: βανίλια & σοκολάτα.

 Μανδρέκας

Η εταιρεία η οποία εδρεύει στον νομό Κορινθίας πρόσφατα ανακοίνωσε την έναρξη των εορτασμών για τα 75 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική γαλακτοκομική αγορά. Παράγει ευρεία γκάμα προϊόντων που προέρχονται από φρέσκο γάλα 100% Ελλήνων παραγωγών, όπως αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι, φρέσκο γάλα και γαλακτοκομικά εδέσματα, αλλά και γαλακτοκομικά προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Σήμερα, τα προϊόντα της Μανδρέκας, ταξιδεύουν σε 20 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.

You might also like