ΜΕΒΓΑΛ: ξεχώρισε στη Διεθνή Έκθεση Saudi Food Show

Για τη σειρά επιδορπίων “Yum Yog”

Με ένα βραβείο καινοτομίας επέστρεψε η ΜΕΒΓΑΛ από την Διεθνή Έκθεση Saudi Food Show, η οποία διοργανώθηκε στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, από 21 έως 23 Μαΐου 2024.

 

Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις τροφίμων και ποτών στις αραβικές χώρες, όπου η σειρά των επιδορπίων “Yum Yog” της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ ξεχώρισε κερδίζοντας το βραβείο καινοτομίας “Best Snack Award”.

Οι κριτές έδωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στην καινοτομία της ΜΕΒΓΑΛ, που λάνσαρε τη νέα σειρά επιδορπίων με βάση το ελληνικό γιαούρτι με συνδυασμούς και νέες γεύσεις, όπως Pavlova με Φράουλα & Μαρέγκα και το Cheesecake Λεμονιού με Μπισκότα Βουτύρου.

Εξαγωγές: αποτελούν το 40% του τζίρου της ΜΕΒΓΑΛ 

Ο Διευθυντής Εξαγωγών της εταιρείας, κος Γιώργος Βανίδης, τόνισε: «Η συμμετοχή της ΜΕΒΓΑΛ στην έκθεση Saudi Food Show  αποτυπώνει την εξωστρεφή φιλοσοφία και το ενδιαφέρον μας να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για ανάπτυξη συνεργασιών σε χώρες με ταχύτατα αναπτυσσόμενη οικονομία, όπως η Σαουδική Αραβία.  Παράλληλα μέσω των εξαγωγών μας βελτιώνουμε το εμπορικό ισοζύγιο της χώρας δημιουργώντας εγχώριο πλούτο και γινόμαστε πρεσβευτές των ελληνικών προϊόντων και της μεσογειακής διατροφής στην παγκόσμια κοινότητα».

Τα γιαούρτια της ΜΕΒΓΑΛ συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους στις αγορές του εξωτερικού κερδίζοντας ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο, με τις συνολικές εξαγωγές της εταιρείας να αποτελούν πλέον το 40% του συνολικού κύκλου εργασιών της.

You might also like