Τυροκομείο Γρατσάνη: Δύο νέες γραβιέρες
Λάνσαρε γραβιέρα με λιαστή ντομάτα και γραβιέρα με ξηρά σύκα Κύμης ΠΟΠ
Το Τυροκομείο Γρατσάνη με έδρα το Αγρίνιο λάνσαρε το τελευταίο διάστημα δυο νέα προϊόντα: την γραβιέρα με λιαστή ντομάτα και την γραβιέρα με ξηρά σύκα Κύμης ΠΟΠ.
Η γραβιέρα με λιαστή ντομάτα είναι μια γευστική εκδοχή της κλασικής γραβιέρας που χαρακτηρίζεται από την προσθήκη λιαστής ντομάτας, που προσδίδει έναν εκλεπτυσμένο και πλούσιο γευστικό χαρακτήρα. Η γραβιέρα αυτή, με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της συνδυάζεται με την έντονη γεύση και την αρωματικότατα της λιαστής ντομάτας, προσφέροντας μια ξεχωριστή γαστρονομική νότα. Η προσθήκη λιαστής ντομάτας σε αυτό το τυρί προσδίδει μια νότα γλυκιάς οξύτητας και έντασης, προσφέροντας ένα ενδιαφέρον επίπεδο γεύσης.
Για την γραβιέρα με ξυρά σύκα Κύμης ΠΟΠ επισημαίνεται ότι είναι ένα εξαιρετικό τυρί που ξεχωρίζει για την υψηλή του ποιότητα και τις μοναδικές γευστικές νότες που προσφέρει. Η γραβιέρα με σύκο χαρακτηρίζεται από έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό γεύσεων. Η μοναδική, γεμάτη γεύση της γραβιέρας συνδυάζεται αρμονικά με την ελαφριά γλυκύτητα των σύκων. Το αποτέλεσμα είναι ένα τυρί με ξεχωριστό, πλούσιο άρωμα και εντυπωσιακή, πολυεπίπεδη γεύση.