Νέο Έργο της Tesco Food Technology Α.Ε. στη Βιομηχανία ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε.

Αυτόματη γραμμή παραγωγής προϊόντων παγωτού σε ξυλάκι

Η Tesco Food Technology (TFT) ολοκλήρωσε με επιτυχία εντός του 2021 την προμήθεια , εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία, μίας αυτόματης γραμμής παραγωγής προϊόντων παγωτού σε ξυλάκι στην Βιομηχανία Τροφίμων ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. Η γραμμή αφορά στην παραγωγή (μορφοποίηση), μεγάλης ωριαίας δυναμικότητας, προϊόντων παγωτού σε ξυλάκι, σε διάφορους όγκους /μεγέθη, και τύπων επικάλυψης (μονής και διπλής επίστρωσης).

 

Στην προμήθεια της γραμμής αυτής συμπεριλήφθηκε και η πατενταρισμένη από τον κατασκευαστή Gram Equipment, κρυογενική παραγωγή προϊόντων παγωτού μεγάλων ένθετων σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (-130°C), μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα και μία από τις ελάχιστες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εταιρεία Gram Equipment, κορυφαίος προμηθευτής γραμμών παραγωγής παγωτού παγκοσμίως την οποία εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες βιομηχανίες στον χώρο, αποτελεί βασικό πυλώνα των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας και την αντιπροσωπεύουμε  αποκλειστικά στην Ελλάδα επί σειρά ετών, συνεχίζοντας τη μακροχρόνια παρουσία της στην αγορά.

Η Βιομηχανία ΚΡΙ ΚΡΙ, συνεχίζοντας τα επενδυτικά της πλάνα, έχει ξεκινήσει την αναβάθμιση στο τομέα του παγωτού, και σε αυτήν της τη διαδικασία η εταιρεία μας παραμένει αρωγός και βασικός προμηθευτής.

Δηλώσεις

  • Για τη νέα επένδυση ο κ. Τσινάβος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΚΡΙ ΚΡΙ, δήλωσε: «Για να ξεχωρίσεις στη βιομηχανία του παγωτού, πρέπει να εξελίσσεσαι διαρκώς. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι και η νέα αυτόματη γραμμή παραγωγής που εγκαταστήσαμε, σε συνεργασία με την Tesco Food Technology. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της, η συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής, μοναδική στην Ελλάδα, μας δίνει μια σειρά από επιλογές και πλεονεκτήματα, ενώ παράλληλα ενισχύει την παραγωγική μας ευελιξία και δυναμικότητα».
  • Για τη νέα εγκατάσταση ο κ. Θεοδωράτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Tesco Food Technology, δήλωσε: «Νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια που υποστηρίζουμε εταιρείες όπως η ΚΡΙ ΚΡΙ να πετύχουν τους στόχους τους. Παράλληλα αποτελεί τιμή το ότι μας επέλεξε για ένα τόσο σημαντικό έργο, όπως η εγκατάσταση αυτής της συγκεκριμένης γραμμής παραγωγής, μοναδικής στην Ελλάδα, αλλά και από τις λίγες παγκοσμίως. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι η ΚΡΙ ΚΡΙ θα μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερη χαρά σε μικρούς και μεγάλους που αγαπούν το καλό παγωτό».

You might also like