Η Tsitsopoulos Bros συμμετέχει στην MDF EXPO με βυτιοφόρα μεταφοράς υγρών τροφίμων & μηχανήματα επεξεργασίας

Η εταιρεία Tsitsopoulos Bros ιδρύθηκε το 2014, ως συνέχεια ατομικής επιχείρησης με δραστηριότητα στην τεχνική υποστήριξη και κατασκευή μηχανολογικού εξοπλισμού από το 1985, με έδρα την Σκύδρα.

Κατασκευάζει και υποστηρίζει τεχνικά στην ελληνική αγορά ανοξείδωτα βυτιοφόρα μεταφοράς υγρών τροφίμων και μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων, τα οποία και θα παρουσιάσει στο περίπτερό της στην 7η έκθεση MDF EXPO, στις 12-14 Νοεμβρίου 2022, στο Metropolitan Expo.

Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονη συνεργασία με ηγετικές επιχειρήσεις της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων, και ιδιαίτερα στον κλάδο της Βιομηχανίας Γάλακτος, Φρούτων & Λαχανικών, καλύπτοντας μέσα από μια γκάμα μηχανημάτων το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγικής διαδικασίας.

Στις εγκαταστάσεις της κατασκευάζονται βυτιοφόρα μεταφοράς υγρών τροφίμων και συστήματα καταγραφής και μέτρησης καθώς και πλήρεις ανοξείδωτες γραμμές επεξεργασίας, με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές των μηχανημάτων. Όλες οι κατασκευές φέρουν Σήμανση Συμμόρφωσης  CE.

Πέραν των συναλλαγών της με την εγχώρια αγορά, η εταιρεία Tsitsopoulos Bros έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα εξαγωγές μηχανημάτων σε χώρες, όπως η Κύπρος, η Γερμανία, η Ιταλία και η Βουλγαρία.

 

You might also like