Νέο Lamborghini Spark R

Άνετο περιβάλλον εργασίας που κάνει τη δουλειά πιο εύκολη

Το νέο Lamborghini Spark R από κατασκευή έχει τόσο κομψή εμφάνιση που δεν μπορεί να ταυτιστεί με οτιδήποτε άλλο. Κυκλοφορεί σε 3 εκδόσεις μοντέλων, 115 -125 -135, με 3 διαφορετικούς τύπους κιβωτίων ταχυτήτων και μεγάλη ποικιλία εξοπλιστικών επιλογών. Οι πλούσιες δυνατότητες διαμόρφωσης σε αυτό το τρακτέρ συνεπάγονται με το ότι εξυπηρετεί αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε εργασίας.

 

Το νέο Spark R προσφέρεται με τον 4κύλινδρο κινητήρα FARMotion 45 ULTRA STAGE V, ένα κινητήρα με υψηλή απόδοση, αξιοπιστία και ελάχιστη συντήρηση. Ο υψηλής πίεσης (2000 bar), ηλεκτρονικά υπέρ τροφοδοτούμενος, κινητήρας Common Rail εξασφαλίζει άμεση τροφοδοσία και εξοικονόμηση καυσίμων καθώς και υψηλή απόδοση ακόμα και στις χαμηλότερες στροφές κινητήρα.

Το Spark R είναι διαθέσιμο με τρεις διαφορετικές επιλογές στην μετάδοση.

Powershift: Μια ουσιαστική και ακριβής μετάδοση. Aποτελείται από μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων με 2 ή 3 powershift και σε 2 ή 4 group. Η έκδοση με το τριπλό Powershift περιλαμβάνει τη λειτουργία APS – Αυτόματη αλλαγής βαθμίδας Powershift.

RVshift: Υψηλή τεχνολογία μέσω ενός joystick. Το κιβώτιο ταχυτήτων RVshift προσφέρεται με ταχύτητες 20 εμπρός + 16 πίσω και η χρήση γίνεται τόσο εύκολα όσο και με ένα απλό κιβώτιο ταχυτήτων Powershift.

VRT: Συνεχώς μεταβαλόμενη για ασυναγώνιστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Η μετάδοση VRT συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής με την εξαιρετική αποτελεσματικότητα για να καλύψει τις ανάγκες οποιασδήποτε εργασίας.

Αισθητική ανωτερότητα – Εργονομία – Άνεση

Το Lamborghini Spark R διαθέτει τη νέα καμπίνα TopVision με τρία πακέτα εξοπλισμού. Σε κάθε περίπτωση ο χειριστής απολαμβάνει άψογη ορατότητα 360′ μοιρών και ανάρτηση Hydro Silent-Block στο βασικό εξοπλισμό που εξασφαλίζει ηρεμία και αποσβένει τους κραδασμούς Ισχυρά, σκληρά και αξιόπιστα, τα τρακτέρ της Lamborghini, ανταποκρινόμενα συνεχώς στις προκλήσεις της σύγχρονης γεωργίας, απευθύνονται σε ανθρώπους που βλέπουν στο μέλλον και προσδοκούν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των καλλιεργειών τους.

Υδραυλικό Σύστημα

Το υδραυλικό σύστημα με αντλία Load Sensing 120 l/min είναι ικανό να καλύψει και τις υψηλότερες απαιτήσεις παροχής λαδιού. Η παρουσία μικτών υδραυλικών αναμονών πίσω με 2 αναμονές μηχανικού ελέγχου + 2 ηλεκτρονικού ελέγχου, μια επιπλέον ανεξάρτητη αναμονή χαμηλής ροής, το Power Beyond και 2 αναμονές μπροστά, προσφέρουν απαράμιλλη ευελιξία σε οποιοδήποτε συνδυασμό παρελκομένων.

PTO

Ο πίσω δυναμοδότης προσφέρεται με διάφορους συνδυασμούς ταχυτήτων στροφών: PTO 540, 540ECO, 1000 και 1000ECO. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η δυνατότητα οικονομικής και αποτελεσματικής χρήσης ακόμη και με τα πιο ‘’βαριά’’ παρελκόμενα μηχανήματα.

Νέα Καμπίνα Topvision

Ένα εξαιρετικά άνετο περιβάλλον εργασίας κάνει τη δουλειά πιο εύκολη, πιο ευχάριστη και λιγότερο κουραστική. Αυτός είναι ο λόγος που η νέα καμπίνα με 4 κολόνες της οικογένειας TopVision έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς σε αυτή την κατηγορία.

You might also like