Η ΔΩΔΩΝΗ ξεχώρισε στα Greek Exports Awards 2023

Τέσσερεις νέες διακρίσεις για την ΔΩΔΩΝΗ στην τελετή απονομής των Greek Exports Awards 2023

Η ΔΩΔΩΝΗ για ακόμη μια φορά, παραμένοντας πιστή στο όραμα της, ξεχώρισε στα φετινά Greek Exports Awards, λαμβάνοντας Χρυσό βραβείο στις κατηγορίες Top Innovation in Exports & Top Branded Product για τη Φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ και Ασημένιο βραβείο στις κατηγορίες Top Greek Export Company & Τop Industrial Export Company.

 

Ο Διευθυντής Εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ, Βασίλης Βροχίδης δήλωσε σχετικά με τις βραβεύσεις: «Τα βραβεία αυτά αντικατοπτρίζουν τις συνεχείς προσπάθειες επέκτασης μας σε νέες και ήδη υπάρχουσες αγορές. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η αυθεντική ελληνική γεύση των προϊόντων μας μεταφέρεται και αναγνωρίζεται πλέον σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παράγουμε 100% ελληνικά, αγνά προϊόντα με κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα και μοναδική γεύση, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.»

Η ΔΩΔΩΝΗ έχει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως και τα προϊόντα της αποτελούν περήφανο πρεσβευτή της ελληνικής διατροφής και των ελληνικών προϊόντων διεθνώς. Εδώ και 60 χρόνια στοχεύει στην παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας και γεύσης, νέων προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

You might also like