Η Φέτα Ήπειρος στα Monde Selection Quality Awards  

Δυο χρυσά και ένα ασημένιο βραβείο για την ΗΠΕΙΡΟΣ στα φετινά Monde Selection Quality Awards 2023

Η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ και η Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ απέσπασαν το χρυσό βραβείο, ενώ η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ με 40% λιγότερο αλάτι κέρδισε το ασημένιο βραβείο. Η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, στις διάφορες εκδοχές της, βραβεύεται κάθε χρόνο τόσο στον συγκεκριμένο διαγωνισμό όσο και σε άλλες σημαντικές, διεθνείς διοργανώσεις.

 

Παράγεται με την παραδοσιακή συνταγή της Φέτας, από γάλα που προέρχεται κυρίως από ζώα από την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, που φημίζεται για την αγνότητα, την καθαρότητα και τη μεγάλη ποικιλία χόρτων και βοτάνων, τα οποία προσδίδουν στο τελικό προϊόν μία πολύ υψηλή διατροφική αξία και μια μοναδική γεύση.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΗΠΕΙΡΟΣ, Μαρία Γιαννακοπούλου, σχολίασε σχετικά: «Μέλημά μας πάντα στην ΗΠΕΙΡΟΣ είναι η παράδοση να συνδυάζεται με την καινοτομία, τις βιώσιμες πρακτικές, τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και τις διατροφικές συνήθειες του σήμερα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που τόσο η παραδοσιακή Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ όσο και οι πιο σύγχρονες εκδοχές της, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη κριτών και καταναλωτών αποσπώντας δεκάδες διακρίσεις κάθε χρόνο στην Ελλάδα και το εξωτερικό».  

 

You might also like