ΔΩΔΩΝΗ: βραβεύτηκε στα «Healthy Food & Beverage Awards»

Η εταιρεία απέσπασε την κορυφαία διάκριση και συνολικά 7 βραβεύσεις

Η ΔΩΔΩΝΗ, στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Healthy Food & Beverage Awards, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου, απέσπασε την υψηλότερη διάκριση του θεσμού και αναδείχθηκε «Healthy Food & Beverage Brand Of The Year».

 

Η εταιρεία απέσπασε μεταξύ άλλων 4 GOLD βραβεία για το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό, τη Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ με 40% λιγότερο αλάτι, το γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ, καθώς και για τα Σνακ Φέτας, 1 BRONZE βραβείο για το Παραδοσιακό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ και 1 SILVER για το ΔΩΔΩΝΗ Spread.

Vegan Awards 2024

Στο πλαίσιο των Healthy Food & Beverage Awards, απονεμήθηκαν και τα Vegan Awards 2024, με τα αγαπημένα φυτικά επιδόρπια ΔΩΔΩΝΗ Plant’d να κερδίζουν τις εντυπώσεις για ακόμα μια χρονιά, καθώς διακρίθηκαν με το GOLD βραβείο. Η σειρά των ΔΩΔΩΝΗ Plant’d αποτελείται από το Plant’d Βρώμη, το Plant’d Βρώμη- Βανίλια, το Plant’d Βρώμη- Μήλο – Κανέλλα και τον νέο κωδικό ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Πορτοκάλι-Περγαμόντο.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά με τις νέες βραβεύσεις: «Για εμάς στη ΔΩΔΩΝΗ, η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασυναγώνιστης γεύσης είναι βασική προτεραιότητα. Η ανάδειξη μας ως «Healthy Brand of the Year», μαζί με τα υπόλοιπα 6 βραβεία που λάβαμε, αποτελεί σημαντική αναγνώριση της αφοσίωσής μας σε αυτήν.  Η αναγνώριση που λαμβάνουμε από θεσμούς σαν τα Healthy Food & Beverage Awards,  μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε την πορεία μας με συνέπεια, υπευθυνότητα και πάνω από όλα με το πάθος που μας διακρίνει εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα»

You might also like