‘Χωριό Πραλίνα’:  ‘Προϊόν της Χρονιάς’ 2020

Φρέσκο προϊόν επάλειψης, από 47% γάλα

Μία ακόμα σημαντική διάκριση έλαβε το προϊόν επάλειψης Χωριό Πραλίνα της Μινέρβα, καθώς αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς» για το 2020 στην κατηγορία του, σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.

 

Το προϊόν  ‘Χωριό Πραλίνα’ ξεχωρίζει για την καινοτόμο σύνθεσή του και την αυθεντική γεύση του. Είναι ένα φρέσκο προϊόν επάλειψης, από 47% γάλα και αυθεντική βελγική σοκολάτα φουντουκιού. Αποτελείται από 40% λιγότερη ζάχαρη και 60% λιγότερα λιπαρά, ενώ είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και δεν περιέχει φοινικέλαιο.Είναι το μοναδικό προϊόν στην αγορά που συνδυάζει χαμηλά λιπαρά και υψηλή διατροφική αξία και επομένως είναι κατάλληλο για παιδιά αλλά και για ανθρώπους που ακολουθούν διατροφή χαμηλή σε θερμίδες και λιπαρά.


Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των Ελληνικών Προϊόντων της Χρονιάς 2020 έγινε από το καταναλωτικό κοινό, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό έρευνας αγοράς IRI Ελλάς σε 2.600 άτομα σε όλη την Ελλάδα.


Ο θεσμός «Προϊόν της Χρονιάς» πραγματοποιείται από το 1987 σε 45 χώρες, και στην Ελλάδα και Κύπρο αντιπροσωπεύεται από το 2018 από τη Direction Βusiness Network, με σκοπό να αναδεικνύει στους καταναλωτές τα νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που τα δημιουργούν για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία.

Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την προτίμηση της ελληνικής οικογένειας στο αγαπημένο brand Χωριό και τα καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα που εδώ και περισσότερα από 115 χρόνια δημιουργεί η Μινέρβα, καλύπτοντας τις όλο και πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

You might also like