Κυκλοφόρησε το 20ο τεύχος του Dairy News

Το τεύχος Ιουλίου- Σεπτεμβρίου 2020 σε διανομή

Με ένα μεγάλο αφιέρωμα στις Πυτιές και τις Καλλιέργειες στο χώρο της γαλακτοκομίας και της τυροκομίας, ένα μεγάλο επιστημονικό θέμα για τις πρωτεΐνες και ένα ρεπορτάζ για την ελληνική γαλακτοκομικά και τυροκομική αγορά στην μετά το πρώτο κύμα πανδημίας εποχή, κυκλοφόρησε το 20ο τεύχος του κλαδικού- συνδρομητικού περιοδικού Dairy News.

 

Στο 20 τεύχος του περιοδικού μπορείτε να διαβάσετε συνεντεύξεις με παραγωγούς απ΄ όλη την Ελλάδα καθώς κι ένα θέμα για το Μελίχλωρο Λήμνου το οποίο αναδείχθηκε πρόσφατα Άυλο Στοιχείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ελληνικού πολιτισμού, ύστερα από την επίμονη προσπάθεια επιστημόνων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, τοπικών φορέων και, φυσικά, τοπικών παραγωγών.

Περιεχόμενα τεύχους

ΝΕΑ  

Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η διαδικτυακή συζήτηση του Dairy News

Η αγορά στην μετά την πανδημία εποχή

Μικρά τυροκομεία

Οι κτηνοτρόφοι δεν είναι πληβείοι

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα στην Κεφαλονιά

ΦΑΡΜΑ

Γιάννης Σταθώρης, Ιερισσός Χαλκιδικής

Μωυσής Μωυσής, Κεχρόκαμπο Καβάλας

Κωακή Γη, Κως

Στέφανος Βακόνδιος, Σύρος

Αυγουστής Γαλανός, Μήλος

Εμμανουήλ Νικολουδάκης, Μοίρες Ηρακλείου

Αγρόκτημα Βίγλα, Λήμνος

Βασίλης Σιαφαρίκας, Γρεβενά

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕΛΙΧΛΩΡΟ

Άυλη πολιτιστική κληρονομιά

Μια έρευνα για το μελίχλωρο

Παράγοντας μελίχλωρο στη Λήμνο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Αφανείς ήρωες της παραγωγής

Εταιρείες και προϊόντα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εταιρείες και νέα προϊόντα/ εφαρμογές

Case Study Prihoda/ Διανομή αέρα

Inox- Kateris: νέα έργα

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Πρωτεΐνες: Νέα προϊόντα για καλύτερη γεύση και υφή

Άρθρο του καθηγητή Γεωργίου Μπόσκου (Χαροκόπειο)

Συνέντευξη με τον καθηγητή Πάτροκλο Βαρελτζή (Αριστοτέλειο)

Ειρήνη Δ. Καρβούνη, Γεωπόνος, MSc: Τυρί εμπλουτισμένο με Βιταμίνη D

Διαγωνισμός Ecotrophelia 2020

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέα προϊόντα στην αγορά

BIBΛIO

Θουκυδίδης Παπαγεωργίου : «Η αγροτική οικονομία στο Καπέσοβο»

You might also like