Κυκλοφόρησε το 46o τεύχος του Dairy News

Κυκλοφόρησε το 46ο τεύχος του περιοδικού Dairy News (τεύχος Ιανουάριου- Φεβρουαρίου 2025) στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε συνεντεύξεις που λάβαμε από τρεις τυροκόμους.

 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ

 

ΝΕΑ  

Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί

Τεχνολογικά νέα

Νέα προϊόντα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Τραμπ απειλεί τη φέτα

Cheese bar στον Πειραιά

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Δημήτριος Ζήκος, από το Βόιο Κοζάνης

Γιώργος Συριανός, Mykonos Farmers

Γεώργιος Φάρρος, από τα Γρεβενά

ΕΡΕΥΝΑ

Κτηνοτροφία στον Ν. Έβρου: Υφιστάμενη κατάσταση & προοπτικές

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

GRUNWALD: Σύγχρονες τεχνολογίες πλήρωσης

Novonesis: Αναβαθμίστε τα γαλακτοκομικά προϊόντα σας

ΕΥΡΩΠΗ

Προβλέψεις για τις αγορές νωπού γάλακτος

Προβιοτικά: Στο περιθώριο της ευρωπαϊκής νομοθεσίας

ΙΣΤΟΡΙΑ

Δεκαετία 1960: Κόστος γαλακτοκομικών και κρατική πολιτική

ΒΙΒΛΙΟ

«Η Τυροκομία και το Τυρί: Διατροφική πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας», έκδοση του Υπουργείου Πολιτισμού

Δείτε το τεύχος εδώ

You might also like