Κυκλοφόρησε το 46ο τεύχος του περιοδικού Dairy News (τεύχος Ιανουάριου- Φεβρουαρίου 2025) στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε συνεντεύξεις που λάβαμε από τρεις τυροκόμους.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ
ΝΕΑ
Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί
Τεχνολογικά νέα
Νέα προϊόντα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η Τραμπ απειλεί τη φέτα
Cheese bar στον Πειραιά
ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Δημήτριος Ζήκος, από το Βόιο Κοζάνης
Γιώργος Συριανός, Mykonos Farmers
Γεώργιος Φάρρος, από τα Γρεβενά
ΕΡΕΥΝΑ
Κτηνοτροφία στον Ν. Έβρου: Υφιστάμενη κατάσταση & προοπτικές
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
GRUNWALD: Σύγχρονες τεχνολογίες πλήρωσης
Novonesis: Αναβαθμίστε τα γαλακτοκομικά προϊόντα σας
ΕΥΡΩΠΗ
Προβλέψεις για τις αγορές νωπού γάλακτος
Προβιοτικά: Στο περιθώριο της ευρωπαϊκής νομοθεσίας
ΙΣΤΟΡΙΑ
Δεκαετία 1960: Κόστος γαλακτοκομικών και κρατική πολιτική
ΒΙΒΛΙΟ
«Η Τυροκομία και το Τυρί: Διατροφική πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας», έκδοση του Υπουργείου Πολιτισμού